Τα νέα του Bob για τα πράγματα !!!

Αυτή η ανάρτηση έχει κατατεθεί κάτω από:

Αρχική σελίδα Σελίδα,
Συνεντεύξεις και στήλες,
Westfield Retail Store News

Δάσκαλοι του σύμπαντος συνεχίζοντας #1

Η DC Comics ανακοίνωσε έναν Masters of the Universe συνεχιζόμενη σειρά που έγραψε ο Keith Giffen και με την Art από τον Pop Mhan. Το πρώτο τεύχος χαρακτηρίζει την επιστροφή της She-Ra (εδώ γνωστή ως Despara) και το θάνατο ενός χαρακτήρα!

Είμαστε λυπημένοι να ανακοινώσουμε το πέρασμα ενός άλλου στυλοβάτη της βιομηχανίας κόμικς. Οδηγός αγοραστών κόμικς #1699 θα είναι το τελικό τεύχος του 42χρονου περιοδικού. Χάρη στους Maggie et al. για τα πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και φιλίας τους. Το νέο blog της Maggie Thompson μπορεί να βρεθεί εδώ!

Ο συνεργάτης του Peter David, Kathleen, έχει ενημερώσει την κατάσταση ανάκαμψης από την περασμένη εβδομάδα και ζήτησε από τους οπαδούς να του στείλουν κάρτες και καλές επιθυμίες για να επιταχύνουν την ανάκαμψή του!

Κεραία! Τα στούντιο θα κυκλοφορήσουν ένα πρωτότυπο γραφικό μυθιστόρημα, Time Time Volume 1: Παίζοντας με φωτιά, σε μορφή μεγέθους manga τον Απρίλιο!

Ο Frazier Irving θα είναι ο καλλιτέχνης στο 2ο ιστορικό του Brian Michael Bendis του Uncanny X-Men που αρχίζει τον Απρίλιο με το τεύχος #5! Επίσης, ο Walt Simonson θα είναι ο καλλιτέχνης για το 2ο ιστορικό του Mark Wade του άφθαρτου Hulk που ξεκινάει τον Απρίλιο, με πρωταγωνιστή τον ισχυρό Thor!

Ο Charles Soule θα αναλάβει τα reins γραφής από τον Scott Snyder στο Swamp Thing ξεκινώντας, μαντέψτε τι; – Απρίλιος!

Το Dark Horse θα παράγει ειδικές παραλλαγές κάλυψης σκίτσου Alex Ross για τη νέα σειρά Star Wars!

Το Spider-Man 2099 θα εμφανιστεί σε ένα μελλοντικό τεύχος του Superior Spider-Man;

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Τα νέα του Bob για τα πράγματα !!!

Αυτή η δημοσίευση κατατίθεται στο πλαίσιο:

Αρχική σελίδα Σελίδα,
Συνεντεύξεις καθώς και στήλες,
Westfield Retail Store News

*Με λιγότερο από ένα μήνα μακριά στην κυκλοφορία της κινηματογραφικής ταινίας Captain America στις 22 Ιουλίου, το Marvel Studios κυκλοφόρησε μια τελική αφίσα που μπορείτε να πάρετε μια πολύ καλύτερη ματιά εδώ. Επίσης, έχουμε τώρα ένα καινούργιο και μακρύτερο τρέιλερ που φαίνεται θεαματικό, το οποίο μπορείτε επίσης να δείτε κάνοντας κλικ εδώ!

*Και, λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχει μια σύνδεση με τον διευθυντή κινηματογραφικής ταινίας Captain America Joe Johnston, επιθεωρήστε αυτή την απίστευτη ταινία Fan CGI που αποτίει φόρο τιμής στην ταινία Rocketeer. (Ο κ. Johnston σκηνοθέτησε επίσης αυτή την ταινία πριν από 20 χρόνια! Δεν το είδα ποτέ; Υπαινιγμός, υπαινιγμός!)

*Είναι μόνο το τέλος του Ιουνίου, ωστόσο αρχίζει να πιστεύει για το Halloween! Τα νέα 25 μίνι-κωμικά για $ 5.00 για το τρέχον έτος έχουν ανακοινωθεί. Ιστορία σε εικόνες! Όχι καραμέλα!

*Το IDW δημοσιεύει ένα γραφικό βιβλίο 5 ημέρες πριν από την 10η επέτειο της 9/11 που ονομάζεται Codename: Geronimo που περιγράφει τον στόχο που “απαλλάσσει τον κόσμο του Οσάμα Μπιν Λάντεν”.

*Μια ομάδα κωμικών δημιουργών έχουν πάρει μαζί για να παράγουν ένα φιλανθρωπικό κωμικό βιβλίο που ονομάζεται Comic Reveal που δημιουργήθηκε ιδιαίτερα για τους νέους του Joplin του Μισσούρι, ο οποίος πρόσφατα έχασε τα σπίτια τους μετά από μια σειρά καταστροφικών ανεμοστρόβιλων.

*Η ιστορία των Avengers 1959 που εμφανίζεται επί του παρόντος στους New Avengers θα διευρυνθεί σε μια νέα μίνι σειρά που γράφτηκε καθώς και ο Howard Chaykin τον Οκτώβριο.

*Οι 2 οδηγοί έχουν πεταχτεί στον πιλότο των εξουσιών του δικτύου FX.

*Οι οπαδοί της επίδειξης επιτυχίας του δικτύου των ΗΠΑ θα θέλουν να επιθεωρήσουν το νέο μυθιστόρημα των ΗΠΑ σήμερα στο Διαδίκτυο. Γεφιάζει το χώρο μεταξύ της τέταρτης και της σημερινής πέμπτης σεζόν της επίδειξης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Τα νέα του Bob για τα πράγματα !!!

Αυτή η δημοσίευση κατατίθεται στο πλαίσιο:

Αρχική σελίδα Σελίδα,
Συνεντεύξεις καθώς και στήλες,
Westfield Retail Store News

Το “The Button” ξεκινά από το Batman του Απριλίου καθώς και το φλας

Τα προβλήματα του Batman του Απριλίου καθώς και το Flash θα εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο στα μυστήρια του κόσμου ανανέωσης DC στο 4-μέρος crossover που ονομάζεται “The Button”! Και, θα προσφέρονται ειδικά καλύμματα φακής για κάθε θέμα!

Ο Ta-Nehisi Coates, ο Yona Harvey καθώς και ο καλλιτέχνης Butch Guice είναι η καινοτόμος ομάδα για το νέο Continuous Black Panther και το πλήρωμα!

Το DC Comics καθώς και η Dynamite Home Entertainment συνεργάζονται μαζί με τους συγγραφείς Scott Snyder καθώς και τον Steve Orlando για το Batman/Shadow #1 τον Απρίλιο!

Ο Paul Dini καθώς και ο Brett Blevins θα δημιουργήσουν νέες ιστορίες εφεδρικών ιστοριών Harley Quinn που ξεκινούν από το Harley Quinn #17!

Ο Απρίλιος βλέπει μια νέα συνεχής σειρά που περιστρέφεται από τα σημερινά τέρατα που απελευθερώνεται εκδήλωση!

Ο Garth Ennis συνθέτει ένα βιβλίο Satire James Bond για τα comics μετασεισμούς που ονομάζεται Jimmy’s Bastards!

Ελέγξτε τους τίτλους για τη φετινή δωρεάν ημέρα κόμικς το Σάββατο 6 Μαΐου!

Το Karnak #6 του Marvel, το Φεβρουάριο, θα είναι το τελικό πρόβλημα της σειράς!

Ο Gale Galligan αναλαμβάνει για το Raina Talgemeier όταν ένα νέο βιβλίο γραφικών βιβλιοπωλείων βρέφη χτυπά τα ράφια αυτό το Σεπτέμβριο!

Leave a Reply

Your email address will not be published.