Συνέντευξη Mark Wheatley: Frankenstein Mobster από το IDW

Αυτή η δημοσίευση κατατίθεται στο πλαίσιο:

Αρχική σελίδα Σελίδα,
Συνεντεύξεις καθώς και στήλες

Εξώφυλλο του Frankenstein Mobster

Στην καριέρα του στα κόμικς, ο Mark Wheatley εργάστηκε σε τέτοια βιβλία Jonny Quest, Frektaker, EZ Street, Hammer of the Gods, καθώς και στον Άρη. Όπως και ο Robert Tinnell, έχει σήμερα μια σειρά, Lone Justice, που τρέχει στο ComicMix. Αυτό το μήνα, η IDW συλλέγει τη σειρά του Frankenstein Mobster. Πρόσφατα, ο Roger Ash του Westfield μίλησε με τον Wheatley για αυτή τη νέα κυκλοφορία εκτός από το τι έρχεται στο μέλλον.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Όλα τα αντίγραφα του Frankenstein Mobster που προσφέρονται με το Westfield αυτό το μήνα θα περιλαμβάνουν έναν σελιδοδείκτη που υπογράφηκε από τον δημιουργό Mark Wheatley!

Westfield: Το μεγαλύτερο μέρος της πρόσφατης δουλειάς σας βρίσκεται στο Διαδίκτυο καθώς και τώρα έρχεται σε έντυπη μορφή. Ακριβώς πώς προέκυψε αυτή η προσφορά;

Wheatley: Είναι ασυνήθιστο για μένα να πιστεύω για τα κόμικς σε έντυπη μορφή, αφού ήταν τρία ή τέσσερα χρόνια που εργάζομαι σχεδόν αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση. Πιστεύω ότι το μόνο πράγμα που ήταν στην εκτύπωση ήταν η προέλευση του Bigby Wolf που έκανα με έξοδα Willingham για μύθους: 1001 νύχτες χιονοπτώσεων. Αυτό ήταν σχεδόν ένα υποψήφιο πράγμα που έπρεπε να κάνουμε ακόμα και εκείνη τη στιγμή. Τώρα επιστρέφω σε κόμικς εκτύπωσης που είναι δροσερό. Θα είναι ωραίο να έχω ξανά βιβλία στα χέρια μου. Ο λόγος για τον οποίο όλα αυτά συμβαίνουν με το IDW είναι ότι το ComicMix καθώς και η IDW έχουν συνεργαστεί για να βγάλουν βιβλία στο βιβλίο καθώς και στην αγορά των καταστημάτων κόμικς. Δεδομένου ότι έχω κάνει πολύ ό, τι έχω παραγάγει τα τελευταία χρόνια για το ComicMix, υπάρχουν μάλλον μερικά βιβλία κάτω από τη γραμμή. Είμαι πραγματικά βάζοντας μαζί σφυρί των θεών αυτή τη στιγμή, που έκανα με τον Michael Oeming.

Frankenstein Mobster σελίδες 2-3

Westfield: Ερχόμενοι αυτό το μήνα είναι μια συλλογή του Frankenstein Mobster. Για τους ανθρώπους που δεν είναι εξοικειωμένοι με το βιβλίο, τι πρέπει να καταλάβουν γι ‘αυτό;

Wheatley: Είναι ένα Noir χειρισμό παραδοσιακά τέρατα. Είναι σαν να αν το τέρας του Frankenstein ήταν μαχητής; Εργάζεται σε μια πόλη που κατοικείται από μούμιες, λυκάνθρωποι, βαμπίρ, γίγαντες, τρουλούς, καθώς και θαλάσσια τέρατα. Έχουμε ένα εξαιρετικά ενημερωμένο τέρας που ονομάζεται Fang Goom. Ο πρωταρχικός χαρακτήρας είναι ο Terry Todd ο οποίος επίσης κατανοεί ως το Frankenstein Mobster. Παρασκευάστηκε όταν οι μαφιόζες αποφάσισαν ότι χρειάζονταν έναν υπερφυσικό αδίκημα. Το είχαν κατά νου για να αναπτύξουν ένα πολύ καλύτερο μαχητή, συρράπτοντας πολλά από αυτά μαζί. Σε αυτό το σημείο, ο Terry Todd μοιράζεται τον εγκέφαλό του με τρεις από τους χειρότερους μαφιόζους που κυβερνούσαν ποτέ στο Monstros City. Δεν μπορώ να αποτρέψω μια λέξη. Αυτό παράγει τη διαμάχη χαρακτήρων εντός του πρωταρχικού χαρακτήρα. Ο Terry Todd ήταν ο μεγάλος αστυνομικός που δούλεψε τις λεπτομέρειες του ντετέκτιβ, καθώς τώρα πρέπει να μοιραστεί το σώμα του με τρία μαφιόζους. Όχι η συνηθισμένη σας κατάσταση.

Westfield: Είμαι αμήχανος να παραδεχτώ ότι μέχρι να το δηλώσετε δυνατά, δεν πήρα τη λέξη της Monstros City. Γέλια Ποιοι είναι μερικοί από τους άλλους χαρακτήρες στο βιβλίο; Καταλαβαίνω ότι υπάρχει και ένας ακόμη Terri Todd.

Frankenstein Mobster Pinup από τον Adam Hughes

Wheatley: Αυτό είναι αλήθεια. Ο Terry Todd Sr. είχε ένα παιδί που ονόμασε Terri. Τώρα δουλεύει τη μέθοδο της με το τμήμα ντετέκτιβ στην δύναμη των αρχών. Σε αυτή τη συγκεκριμένη ιστορία, η οποία ονομάζεται Made Man, είναι πολύ η μόνη που πηγαίνει μετά το Frankenstein Mobster. Δεν καταλαβαίνει ότι είναι ο πατέρας της. Αυτή η διαμάχη έρχεται στο πρόγραμμα της ιστορίας. Ο σύντροφός της ήταν ο συνεργάτης του πατέρα της. Το όνομά του είναι ο Janus Moore. Έχει επίσης κόλπα. Η δύναμη των αρχών είναι λίγο διεφθαρμένη, καθώς είναι ένα κομμάτι από δύο παπούτσια, οπότε είναι σε αμφισβήτηση με τους κακοποιούς στο τμήμα των αρχών, αφού είναι διαθέσιμο προσπαθώντας να κάνει μεγάλη και να υποστηρίζει τη νομοθεσία καθώς και είναι απλά προσπαθώντας να κάνουν το πρόσθετο εισόδημα του προγράμματος σπουδών.

Ένας χαρακτήρας που έχει καταλήξει να είναι ένας ανεμιστήρας που προτιμάται από όταν η σειρά τρέχει αρχικά στο Picture Comics, είναι Ozmed, ο οδηγός ταξί μούμια. Γίνεται η άποψη κάθε ανθρώπου στη σειρά. Είναι επίσης η πηγή ενός μεγάλου χιούμορ.

Westfield: Τι μπορείτε να μας πείτε για τη συλλογή; Κάνατε μια μαύρη και λευκή συλλογή που πωλήσατε σε συμβάσεις. Θα είναι σε πλήρη χρώμα;

Wheatley: Θα είναι 100% χρώμα καθώς και θα έχει επιπλέον σελίδες ιστορίας. Παράγισα σκηνές γεφύρωσης μεταξύ των ιδιωτικών προβλημάτων για να το τρέξω μαζί ως γραφικό μυθιστόρημα. Στην πραγματικότητα, αυτές οι σκηνές οργανώθηκαν από την εξαιρετική αρχή. Το γραφικό βιβλίο βασίζεται σε ένα σενάριο ταινιών που συνέθεσα πριν από οκτώ. Έπρεπε να το επεξεργαστώ για να το μετατρέψω σε ιδιωτικά ζητήματα κόμικς. Έβαλα τις σκηνές πίσω για να το κάνω ένα απρόσκοπτο γραφικό μυθιστόρημα. Εκτός από όλα αυτά, υπάρχει επίσης εφεδρικό υλικό που δείχνει την προέλευση της λωρίδας. Αρχικά παρήγαγα το Frankenstein Mobster ως μέρος μιας ευρύτερης σειράς κωμικών βιβλίων που δημιουργήθηκαν για το DC Comics από το Insight Studios στα μέσα της δεκαετίας του ’90, ακριβώς πριν καταρρεύσει η αγορά.Όταν οτιδήποτε κατέρρευσε, η DC τράβηξε το βύσμα πάνω του. Ευτυχώς, όλα επανήλθαν σε μένα από την άποψη της ιδιοκτησίας. Συνέχισα να επιστρέφω στο Frankenstein Mobster, εν μέρει από τότε που ένας από τους άλλους ανθρώπους εδώ στο Insight Studios, Allan Gross, συνέχισε να λέει: “Πότε θα κάνετε αυτή την ιστορία; Ήταν πραγματικά δροσερό. ” Γέλια που είχα κάνει απλά αρκετό από αυτό οπτικά για να παράγει μια εβδομάδα ή δύο αξίες καθημερινών λωρίδων που είχαμε δείξει στην ιστοσελίδα μας, η οποία ήταν εξαιρετικά δημοφιλής. Είχα αυτό σε έναν τύπο πρότασης που κάθεται στο τραπέζι μου στη μέθοδο του Σαν Ντιέγκο con πίσω όταν. Ήμουν κατακλυσμένος από τους παραγωγούς ταινιών όλοι φρικιασμένοι για το πόσο μεγάλη ήταν μια ιδέα. Το μόνο που είχα ήταν η προϋπόθεση καθώς και δύο εβδομάδες καθημερινών λωρίδων. Μου προσέφεραν χρήματα για να τα μετατρέψουν σε μια ταινία. Σκέφτηκα, “πολύ καλύτερα να καταλάβω τι είναι αυτό πριν το προσφέρω.” Γέλια, έτσι κάθισα, καθώς και συνθέτουν ένα σενάριο ταινιών. Σε αυτό το σημείο πιστεύω ότι είμαστε και 37 κινηματογραφικές επιχειρήσεις καθώς και παραγωγοί που έχουν έρθει μετά το ακίνητο. Μέχρι στιγμής, η προσφορά δεν είχε δίκιο, οπότε δεν την επιδιώξαμε. Είναι εξαιρετικά εμφανές στο Χόλιγουντ.

Westfield: Υπάρχουν σχέδια για νέες ιστορίες με το Frankenstein Mobster;

Wheatley: Αστείο πρέπει να ρωτήσετε. Ναί. Βάζω τις πινελιές ολοκλήρωσης σε ένα σενάριο για μια εξαιρετικά παρατεταμένη συνέχεια γραφικών βιβλίων που θα τρέξει στο ComicMix. Δεν καταλαβαίνω αν πρόκειται να φτιάξουμε τον Οκτώβριο για να το ξεκινήσω, θα δουλέψω στην τέχνη μέχρι τότε, ωστόσο δεν καταλαβαίνω αν θα έχω επαρκές υλικό για να διατηρήσω τις προθεσμίες μου. Δεν μου αρέσει να χάσω τις προθεσμίες μου, οπότε θέλω να σιγουρευτώ ότι έχω κάνει αρκετό πριν αρχίσουμε να το τρέχουμε. Δουλεύω μαζί με το νέο με έναν συγγραφέα που έχω ασχοληθεί με προηγουμένως, ο MJ Butler, ο οποίος είναι τηλεοπτικός συγγραφέας καθώς και έκανε δουλειά στο διαδίκτυο που ήταν εξαιρετικά δημοφιλής. Έχει κερδίσει βραβεία στο Διαδίκτυο για χιούμορ. M.J., καθώς το χτύπησα από χρόνια πίσω από τότε που έκανε μια σειρά παρωδικών ραδιοφωνικών εκπομπών με βάση το παλιό ραδιόφωνο που προτείνω εξαιρετικά. Θα πρέπει να πάτε στο twistedmojo.com καθώς και να επιθεωρήσετε το θέατρο κινδύνου του. Είναι ξεκαρδιστική πράγματα. Εάν έχετε οποιοδήποτε είδος αγάπης για τη σκιά, ή την Indiana Jones, ή κάτι τέτοιο, θα σας αρέσουν απολύτως αυτές οι ραδιοφωνικές εκπομπές. Δεν είναι εξαιρετικά μακρά, ωστόσο είναι υπέροχα. Εκείνος, καθώς συνεργάστηκα μαζί σε μια ιστορία μπαρ Frankenstein Mobster Munden πέρυσι που έτρεξε στο ComicMix, καθώς και να προσφέρεται εκεί.

Αυτό, νομίζω, να συμπεριληφθεί στο δεύτερο γραφικό βιβλίο ανάλογα με το πόσες σελίδες είναι πρόθυμες να πάνε στο IDW. Έχουμε ένα εξαιρετικά μακρύ, εξαιρετικά σφιχτό γραφικό βιβλίο που το MJ καθώς και μαζί. Ο πρωταρχικός λόγος που ασχολήθηκα με το MJ στο δεύτερο είναι από τότε που έχω απολαύσει τόσο πολύ συνεργασία με τον Robert Tinnell στην Lone Justice καθώς και στην οδό EZ. Μου επιτρέπει να δημιουργήσω μια ιστορία. Λάβετε εισροές από κάποιον άλλο, που είναι πάντα διασκεδαστικό. Στη συνέχεια, κάνουν το δύσκολο έργο της δομής του, τοποθετώντας το σε τραχιά μορφή. Τότε κάνουμε το τελικό σχέδιο μαζί. Μου σώζει τόσο πολύ χρόνο που μπορώ πραγματικά να αποδείξω πέντε σελίδες την εβδομάδα για να ικανοποιήσω την τακτική προθεσμία που χτυπήσαμε στο ComicMix κάθε εβδομάδα.

Frankenstein Mobster Σελίδα 26

Westfield: Εκτός από την οδό EZ καθώς και η Lone Justice έρχονται και για να εκτυπώσουν;

Wheatley: Αυτό είναι αλήθεια. Δεν έχω ακόμα τις ακριβείς ημερομηνίες απελευθέρωσης, ωστόσο έχουν προγραμματιστεί, πιστεύω, για το πρώτο τρίμηνο του 2010. Η EZ Street θα είναι έξω ως γραφικό βιβλίο, αφού αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος για να το ελέγξετε. Η Lone Justice θα κυκλοφορήσει αρχικά ως μια σειρά κόμικς καθώς και ως γραφικό μυθιστόρημα.

Westfield: Εκτός από την Lone Justice συνεχίζεται στο ComicMix;

Wheatley: Η μοναδική δικαιοσύνη συνεχίζεται. Σχεδιάζω σήμερα. Πιστεύω ότι έχω περίπου 50 σελίδες για να πάω.

Westfield: Υπάρχει κάτι που θέλετε να δηλώσετε για ένα από αυτά τα βιβλία;

Wheatley: Η οδός EZ προτάθηκε ως το καλύτερο στο Διαδίκτυο κόμικς πέρυσι για τα βραβεία Harvey. Πιστεύω ότι αυτό είναι απίστευτο για κάτι που μόλις βγαίνει από την πύλη. Πιστεύω ότι απευθύνεται σε πολλούς ανθρώπους στην αγορά, καθώς είναι περίπου δύο εξαιρετικά καινοτόμα αδέλφια που προσπαθούν να παράγουν ένα γραφικό μυθιστόρημα. Ήταν επηρεασμένος από τον παλιό τύπο ταινίας Mickey Rooney όπου θα έλεγαν, “Hey Kids! Έχω μερικά κοστούμια! Έχετε έναν αχυρώνα! Ας βάλουμε σε μια παράσταση! ”

Westfield: Όπως δηλώσατε προηγουμένως, έχετε κάνει στα κόμικς του Διαδικτύου σχεδόν αποκλειστικά για λίγο. Τι σας αρέσει να κάνετε αυτό έναντι εκτύπωσης κόμικς; Τι σας αρέσει για την εκτύπωση έναντι του διαδικτύου;

Frankenstein Mobster Pinup από τον Alex Nino

Wheatley: Μου αρέσουν πραγματικά τα κόμικς εκτύπωσης κυρίως από τότε που μου αρέσουν τα τυπωμένα βιβλία. Μου δαγκώθηκε από ένα ραδιενεργό βιβλίο όταν ήμουν ένα εξαιρετικά μικρό παιδί, καθώς και στο αίμα μου από τότε. Μεγάλωσα διαβάζοντας μυθιστορήματα. Το εξαιρετικά πρώτο βιβλίο που έλεγξα όταν ήμουν έξι χρονών ήταν η ελβετική νοικοκυριό Robinson. Δίδαξα τον εαυτό μου να το ελέγξω. Πιστεύω πραγματικά στο gu μουΑυτό, παρόλο που κάνω κόμικς, προσπαθώ για αυτή την απίστευτα εμπλεκόμενη, λεπτομερή δομή που είναι ένα μυθιστόρημα. Σπάνια το παίρνουμε σε κόμικς, αφού κάνουμε σειριοποιημένες ιστορίες που είναι επεισοδιακές. Στη συνέχεια, όταν κάνουμε γραφικά μυθιστορήματα, δεν είναι πραγματικά μακρά για να εισέλθουν σε δομή. Ένα από τα πραγματικά σπουδαία πράγματα για να κάνουμε στο Διαδίκτυο Comics είναι ότι το ComicMix μας επέτρεψε να τρέξουμε τις ιστορίες, εφόσον απαίτησαν να τρέξουν για να πούμε μια ωραία, ενδιαφέρουσα, εξαιρετικά εδραιωμένη πλοκή με εξαιρετικούς χαρακτήρες καθώς και να το πληρώσουν καλά χωρίς σύντομη μεταβολή του σε οποιοδήποτε είδος τρόπου. Όταν ο Bob Tinnell καθώς ξεκίνησα στην οδό EZ, όλοι πιστεύαμε ότι το πράγμα θα τρέξει ίσως 80 σελίδες. Κατέληξε να είναι 240. Εξέλιξη καθώς προχωρήσαμε. Κατανοήσαμε πού πηγαίναμε τόσο καλά όσο είχαμε τη δομή, ωστόσο θα φτάσουμε σε μια σκηνή καθώς και την κατάσταση “Αυτή η σκηνή θα έπαιζε πολύ καλύτερα αν είχαμε τη δυνατότητα να αφήσουμε τους χαρακτήρες να αλληλεπιδρούν πραγματικά και όχι απλώς να πετάξουμε το Plot Point καθώς και να συνεχίσετε. ” Ήταν μάλλον η αποκάλυψη να μπορέσει να πει την ιστορία με την ταχύτητα που απαίτησε. Κάνουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα με την μοναδική δικαιοσύνη. Πιστεύαμε ότι θα ήταν 120-140 σελίδες, καθώς και θα είναι πάνω από 200.

Westfield: Έχετε κάποιο είδος σχολίων κλεισίματος;

Wheatley: Είμαι πραγματικά χαρούμενος που συνεργάζομαι με το IDW για άλλη μια φορά σε αυτό το βιβλίο. Όταν έκαναν το Marc Hempel καθώς και τη συλλογή μου στο Άρη πριν από μερικά χρόνια, ήταν το πιο όμορφο τυπωμένο βιβλίο που είχα ποτέ σε κάθε είδους δουλειά που έχω κάνει ποτέ. Είναι τόσο υπέροχο που όταν το έχω δείξει στους άλλους εκτυπωτές μου, οι άνθρωποι που προσπαθούν να πάρουν την επιχείρησή μου, αυτοί δηλώνουν “αυτό είναι πανέμορφο”. Εάν καταλαβαίνετε τους εκτυπωτές, δεν δηλώνουν ποτέ τέτοια πράγματα. Είμαι πραγματικά κοιτάζω μπροστά για να συνεργαστώ με το IDW. Έχουν τις μεγαλύτερες απαιτήσεις στον κλάδο. Πραγματικά έβαλαν ένα υπέροχο βιβλίο. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να υπολογίζουμε στο Frankenstein Mobster που είναι τόσο υπέροχο που θα είναι τρομακτικό.

Αγορά:

Frankenstein Mobster SC

Leave a Reply

Your email address will not be published.