Chester 5000 XYV

Αυτός είναι ο τύπος του βιβλίου που με κάνει εκστατικό για να ελέγξω τα κόμικς. Ακριβώς η αλήθεια ότι – ένα κωμικό πορνό χωρίς λέξη για μια βικτοριανή κυρία, καθώς και τον ενθουσιώδη ρομπότ της – υπάρχει είναι ένα θαύμα. Ότι το Chester 5000 XYV αποδεικνύεται μάλλον επιτυχημένο στην τέχνη του είναι ακόμη πολύ πιο ευχάριστη. (Σημείωση: Πρόκειται για ένα βιβλίο μόνο για ενήλικες με ρητές εικονογραφήσεις.)

Αν και η ιστορία δεν είναι το σημείο, η προϋπόθεση είναι αρκετά βασική: ο σύζυγος ενός επιστήμονα είναι ανυπότακτη στο κρεβάτι. Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει μαζί της, αναπτύσσει το ρομπότ Τσέστερ. Ο Τσέστερ την ικανοποιεί τόσο καλά που πέφτει μαζί του, γεγονός που κάνει τον καινοτόμο ζηλιάρη, οδηγώντας στη διαμάχη (όπως είναι – αν και αγγίζει ότι ο Τσέστερ της αρέσει πίσω). Το σημείο, όμως, είναι απλώς να βάλουμε τα ζευγάρια (και συχνά περισσότερο) μαζί σε διαφορετικούς συνδυασμούς, δείχνοντάς τους να απολαμβάνουν τον εαυτό τους μια φανταστική συμφωνία, με το επιπλέον steampunk να ανθίζει μια παλιομοδίτικη σεξουαλική μηχανή.

Χωρίς λόγια, ο επισκέπτης μεταβιβάζεται να αντλήσει τα συμπεράσματά της. Δεν κατηγορούσα την κυρία ότι ήταν δειλός με έναν κατασκευαστή στην αρχή, ωστόσο, γρήγορα συνειδητοποίησα μαζί της αφού η κόρη της την απορρίπτει, αποσπασματική από την εργασία. Σε σύγκριση, η φαντασία του Τσέστερ – που έρχεται με βελτιώσεις για την απόλαυσή της, με συνοδευτικά τεχνητά τεχνικά σχέδια – τον κάνει ακόμη πιο τέλειο.

Ένας αντίκτυπος που ανακάλυψα ιδιαίτερα υποβλητικό είναι ο καλλιτέχνης της μεθόδου Jess Fink υπερβάλλει τα μέρη του σώματος για να προτείνει συναίσθημα. Αυτή είναι μια μέθοδος για να διατηρήσετε τις πολλές εικόνες ενός ζευγαριού που έχει σεξουαλική συναρπαστική-ποικίλλει σε μια άποψη σε σχεδόν ευρεία γωνία φακών εστίαση στο στήθος ή το άκρο. Η γραμμή της είναι χαριτωμένη καθώς και οργανική, η οποία εξανθρωπίζει τον Τσέστερ. Οι χαρακτήρες μερικές φορές φαίνονται απεριόριστοι από τη βαρύτητα στην ευχαρίστησή τους, καθώς και σίγουρα φαίνεται να διασκεδάζουν, πάντα ένα πλεονέκτημα όταν αφορά την erotica. Είναι προκαλεί, τόσο διανοητικά – κοιτάξτε αυτή την πανέμορφη απεικόνιση! – καθώς και φυσικά.

Εάν θέλετε να δείτε δείγματα ή να ελέγξετε περαιτέρω, το WebComic (NSFW) βρίσκεται στο Διαδίκτυο (το βιβλίο καλύπτει με το CS137) ή μπορείτε να ανακαλύψετε πολύ περισσότερα στην ιστοσελίδα του εκδότη. Αυτή η συνέντευξη με τον Fink εκθέτει πολύ περισσότερα για τη διαδικασία της καθώς και για την πρόθεση, ενώ αυτή η διορατική αξιολόγηση επαινεί την τέχνη με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Ουρανός

Σχετικές αναρτήσεις:

Η νέα σειρά δολοφονιών της Geary ξεκινά με τους επισκέπτες του Chester & Graceas, είμαι ένας μεγάλος οπαδός του έργου του Rick Geary. Η ακρίβεια του, καθώς και η γοητεία με τις δημοφιλείς δολοφονίες καθώς και οι διαβόητοι άνθρωποι παράγουν συναρπαστική ανάγνωση. Υπήρξαν εννέα ιστορίες που αναφέρθηκαν στη σειρά του ένα θησαυροφυλάκιο βικτοριανής δολοφονίας, το οποίο μπορεί να ανακαλυφθεί σε δύο τόμους, Compendium 1…

Το κορυφαίο ράφι προσθέτει αγορές γραφικών βιβλίων χωρίς DRM στο WebsiteFollowing στα βήματα των κόμικς εικόνων, το Top Shelf αποκάλυψε ότι θα πουλήσουν DRM χωρίς ψηφιακά γραφικά μυθιστορήματα απευθείας από την ιστοσελίδα τους. Θα συνεχίσουν να πωλούν με διαφορετικούς συνεργάτες, ωστόσο, η δημιουργία του δικού τους ψηφιακού καταστήματος (με επιλογές PDF, EPUB ή CBZ) τους επιτρέπει να …

Το Wallace Secret (Little Murder Library #2) Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του Rick Geary είναι το Wallace Mystery, το δεύτερο στη νέα βιβλιοθήκη δολοφονίας Bit Line, συμμορφωθείτε με το Chester & Grace. Το θέμα είναι ο θάνατος της Julia Wallace του 1931 στο Λίβερπουλ της Αγγλίας. Το κεφάλι της ήταν μπερδεμένο, καθώς και ο ασφαλιστικός πράκτορας της, ο Γουίλιαμ Γουίλιαμ συνελήφθη. Τη νύχτα της δολοφονίας,…

Leave a Reply

Your email address will not be published.