Πύροντας από το αίμα της Jennifer του Garth Ennis … τα ninjettes!

Αυτή η ανάρτηση έχει κατατεθεί κάτω από:

Αρχική σελίδα Σελίδα,
δελτίο τύπου

Χτύπημα κωμικών καταστημάτων οπουδήποτε τον επόμενο Φεβρουάριο του 2012!

Ninjettes #1 κάλυμμα Desjardins

10 Νοεμβρίου 2011, Runnemede, NJ – Ξεκλείδωση από τη σειρά HIT Jennifer Blood, από τον αναγνωρισμένο συγγραφέα Garth (The Boys) Ennis, έρχεται τα ninjettes! Οι Ninjettes #1 γράφονται από την εισερχόμενη συγγραφέα Jennifer Blood Al Ewing (που επιλέχθηκε από τον Garth για να αναλάβει τη σειρά), που σχεδιάστηκε από τον Eman Casallos, με καλύμματα από τον Admra Wijaya και τον Johnny Desjardins! Αλλά ποιοι είναι οι νέοι ninjettes; Πώς ήρθαν να είναι νεκροί και/ή αποκεφαλισμένοι; Και τι είδους βίαιη παραφροσύνη είναι να περάσει να απελευθερώσει; Μάθετε τη ζοφερή σύνδεση μεταξύ του φοιτητή Kelly Hara και του παγωμένου κινητήρα του θανάτου που είναι γνωστή ως Varla ως προέλευση των ninjettes αποκαλύπτεται! Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετικά βίαιη οδύσσεια της αμαρτίας, του σκάνδαλο, της βιαιότητας και της επωνυμίας που έρχονται τον επόμενο Φεβρουάριο με τα ninjettes #1!

Ninjettes #1 κάλυψη Wijaya

“Ninjettes είναι εκεί που μπορώ να κοιτάξω μερικά από τα κλασικά τροπές εκμετάλλευσης”, λέει ο συγγραφέας Al Ewing. “Ας ελπίσουμε ότι θα τους στρίψω σε κάτι που απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα των αναγνωστών, παραμένοντας παράλληλα μια πλούσια, ακατέργαστη, κόκκινη πλάκα αιμορραγίας που χωρίζεται κατευθείαν από το χέρι της ποπ κουλτούρας, δεδομένου ενός όπλου και είπε να βγούμε έξω και να σκοτώσουν! Σκοτώνω! ΣΚΟΤΩΝΩ!”

Ninjettes Σελίδα 7. Τέχνη από τον Eman Casallos.

“Ο Al Ewing είναι έτοιμος να πάρει την αμερικανική αγορά κόμικς από την καταιγίδα”, προσθέτει ο συντάκτης Dynamite Joe Rybandt. “Ένας ήσυχος τρελός, κρύβοντας με απλό βλέμμα, γράφοντας εφευρετική, σκοτεινή μυθιστοριογραφία. Αυτό είναι το επόμενο λογικό βήμα για τους αγαπημένους του ανεμιστήρα ninjettes και δεν θα θέλετε να χάσετε. ”

“Είμαι ευτυχής από την επιτυχία της Jennifer Blood (και Gore)”, δηλώνει ο πρόεδρος της Dynamite Enforment και ο εκδότης Nick Barrucci. “Είμαι πολύ εκστατικός για να έχω Al επί του σκάφους, και για τα ninjettes και η Jennifer Blood είναι οι πρώτες εργασίες του στις Ηνωμένες Πολιτείες! Αναζητήστε το αστέρι του Al για να ανεβείτε στο εγγύς μέλλον! ”

Ninjettes Σελίδα 8. Τέχνη από τον Eman Casallos.

Ο Al Ewing ξεκίνησε την κατοχή του γράφοντας ιστορίες στη μορφή μελλοντικών σοκ πέντε σελίδων για το 2000AD. Πρόσφατες εργασίες περιλαμβάνουν το σταθμό καταδίκης και το Zombo, που απεικονίζεται από τον Henry Flint, ο οποίος συλλέχθηκε στο Trade Paperback το 2010. Έχει επίσης συνεισφέρει στον ηλιακό άνεμο, το FutureQuake, το τέλος είναι κοντά. Ο Al είναι υπεύθυνος για το ημερολόγιο του Ralph Dibny και του κινητού κόμικ με τον P. J. Holden. Τα τρέχοντα έργα κόμικς περιλαμβάνουν τακτικές στάσεις για τον δικαστή Dredd και ένα επερχόμενο τόξο έξι τόπων στο Jennifer Blood, ένα κόμικ που δημοσιεύτηκε από την Dynamite Entertainment. Το ντεμπούτο μυθιστόρημα του Al δημοσιεύθηκε το 2007 από τα βιβλία Abaddon. Pax Britannia: Το El Sombra διαθέτει έναν μυστηριώδη μεξικανό ήρωα που αγωνίζεται πίσω από την απειλή των ναζιστικών με ατμό. Βρίσκεται στην ίδια εναλλακτική ιστορία Steampunk με τα άλλα μυθιστορήματα της σειράς Pax Britannia. Τρία άλλα μυθιστορήματα έχουν δημοσιευθεί από τότε, με ένα τέταρτο στο δρόμο.

Γίνετε μέλος της συνομιλίας στο Twitter με #ThenInjettes

Για τέχνη και πολύ περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε:

www.dynamite.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.