Roger’s Comic Ramblings: C2E2 2011 (Σάββατο)

Αυτή η δημοσίευση κατατίθεται στο πλαίσιο:

Αρχική σελίδα Σελίδα,
Συνεντεύξεις καθώς και στήλες

από τον Roger Ash

Roger Ash

Αυτό το περασμένο Σάββατο, ο καλός μου φίλος καθώς και ο συνάδελφός μου Westfielder Mary Carter καθώς και εγώ κατευθυνθήκαμε στο Σικάγο για να περάσω την ημέρα στο Chicago Comic & Home Entertainment Expo, πολύ πιο τυπικά κατανοητό ως C2E2. Θα ήθελα να έχω πάει για πολύ περισσότερο από μια μέρα, ωστόσο τα κεφάλαια (ή η έλλειψή τους) έδωσαν την ιδέα αυτή. Ωστόσο, ήθελα να επιλέξω τουλάχιστον μια μέρα, καθώς και χαίρομαι που το έκανα.

Αυτό είναι το δεύτερο έτος του C2E2 και, από ό, τι θα μπορούσα να πω, ήταν πολύ πιο επιτυχημένο από πέρυσι, ωστόσο θα μπορούσε ακόμα να τελειώσει με κάποιο λεπτό συντονισμό. Ωστόσο, προχωράω στον εαυτό μου. Ας το πάρουμε από την κορυφή.

Ξεκινήσαμε από το Middleton στις 8:00 π.μ. που επιθυμούν να φτάσουμε στο C2E2 μέχρι τις 11:00. Κανείς από εμάς δεν αισθάνθηκε μια σημαντική επιθυμία να φτάσει εκεί καλύτερα καθώς οι πόρτες άνοιξαν, καθώς και αυτός ο πρόσθετος ύπνος ακουγόταν ισχυρό καλό. Εκτός από κάποιο κτίριο δρόμου καθώς πλησιάσαμε το McCormick Place, όπου κρατιέται το C2E2, η κυκλοφορία στο διαδίκτυο ήταν μια χαρά, ωστόσο μας έκανε λίγο. Μετά από αυτόματο χώρο στάθμευσης σε μία από τις ράμπες του McCormick Place, ανησυχούσα την τελική σκέψη ότι για να δουλέψω εκεί θα έπρεπε να είσαι γκρινιάρης ή ακατάλληλος – κατά προτίμηση και οι δύο. Καταλαβαίνω ότι το C2E2 δεν είχε τίποτα να κάνει αυτό, αλλά, ο άνθρωπος, να μιλήσει για να βάλει τους καλεσμένους σας σε μια κακή διάθεση από το να πάει.

DOOM & DARKSEID; Αυτό δεν μπορεί να είναι καλό ….

Όταν εμφανίσαμε στις 11:30, οι γραμμές για την αγορά εισιτηρίων ήταν αρκετά σύντομα, ωστόσο έπρεπε να συμπληρώσετε έναν τύπο με το όνομά σας καθώς και τη διεύθυνση πριν από την αγορά ενός εισιτηρίου. Τώρα μπορώ να κατανοήσω ακριβώς πώς ίσως – ίσως – αν πληρώσατε με μια κάρτα επιθεώρησης ή πιστοληπτικής ικανότητας, οι πληροφορίες μπορεί να χρειαστούν, ωστόσο πληρώνω μετρητά. Προφανώς, προσπαθούσαν να συμπληρώσουν τον κατάλογο αλληλογραφίας τους, ωστόσο δεν έπρεπε να έχει προαιρετική.

Εδώ είναι μια τροποποίηση που πιστεύω ότι θα ενισχύσει την παράσταση: Όταν αγοράζετε το εισιτήριό σας, θα έπρεπε να έχουν ο πωλητής είτε να σας παραδώσει ένα πρόγραμμα είτε να σας πει πού να επιλέξετε ένα. Ποτέ δεν ανακάλυψα ένα πρόγραμμα όλη την ώρα, καθώς και επομένως δεν είχε χάρτη δαπέδου ή οποιοδήποτε είδος έννοιας όπου ή πότε ήταν τα πάνελ. Άκουσα ότι υπήρχαν πολλά μεγάλα πάνελ καθώς και οι χώροι ήταν απλοί για να φτάσουν, ωστόσο δεν ήμουν σε θέση να απολαύσω τον εαυτό τους ο ίδιος. Ναι, υπήρξαν κάποιες λίστες του DC καθώς και οι πάνελ Marvel στο διάδρομο που οδηγούσε στην αίθουσα συνεδριάσεων, ωστόσο δεν είχα την επιθυμία να επιστρέψω καθώς και να τα επιθεωρήσω αφού έφτασα στην ίδια την αίθουσα συνεδριάσεων. Έτσι, απλώς οι πωλητές εισιτηρίων παραδίδουν προγράμματα, νομίζω, νομίζω ότι θα ενισχύσει πολύ την ευχαρίστηση των οπαδών της παράστασης.

Κατά την είσοδο στο πάτωμα της σύμβασης, με χαιρέτησα από το χώρο του καλού νέου θαλάμου σκούρου ιπποειδούς. Μια γρήγορη σάρωση του δαπέδου έδειξε περίπτερα από εκδότες όλων των μεγεθών από το Marvel καθώς και το DC στην Archaia καθώς και στο ONI. Αυτή είναι μια από τις σημαντικές διαφορές μεταξύ του C2E2 καθώς και του Wizard Run Chicago Comic Con. Πολλοί εκδότες δεν πηγαίνουν πλέον στην εκπομπή Wizard, ώστε να τους έχεις εδώ είναι εξαιρετική για τους οπαδούς της περιοχής που θέλουν να ανακαλύψουν πολλά περισσότερα για το τι προέρχονται από τους προτιμώμενους εκδότες τους εκτός από την ικανοποίηση των δημιουργών που φέρνουν. Για μένα υπονοεί ότι έχω Για να δείτε φίλους.

Έχω κάνει το καθήκον μου εδώ στο Westfield για αρκετά χρόνια, καθώς και είμαι σε επαφή με τους ανθρώπους σε εκδότες κάθε μήνα. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους εργάζονται στη διαφήμιση, ώστε να μην κατανοούνται από πολλούς κωμικούς αναγνώστες, εκτός αν κατέληξαν να είναι δημιουργοί όπως ο Jim McCann (επιστροφή των ανδρών Dapper, Hawkeye & Mockingbird) που χρησιμοποίησαν για να είναι μία από τις επαφές μου Marvel. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, αυτοί οι άνθρωποι κατέληξαν επίσης να είναι καλοί φίλοι καθώς και συμβάσεις είναι πολύ η μόνη φορά που τους βλέπω. Επίσης, μπορώ να καλύψω τους καλούς φίλους που έχω ικανοποιήσει στα φόρουμ του Διαδικτύου που βλέπω μόνο σε συμβάσεις. Το γεύμα πέρασε με ανθρώπους που έχω καταλάβει από τη δουλειά μου με το Baltimore Comic-Con. Όπως και υπάρχουν και μερικοί επαγγελματίες που έχω καταλάβει και όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, ένα μεγάλο μέρος του Σαββάτου μου πέρασε αναζητώντας καθώς και κοστίζει χρόνο με φίλους. Αν αυτό ήταν το μόνο που έκανα, θα είχε δημιουργήσει μια εξαιρετική μέρα.

Κέβιν Μαγούιρ

Αλλά φυσικά, υπήρχαν πολλά περισσότερα να κάνουμε. Το μόνο πράγμα που έπρεπε να κάνω ήταν να ανακαλύψω τον προγραμματιστή Kevin Maguire, οπότε θα μπορούσα να πάρω ένα σκίτσο πάγου, ο οποίος επέστησε κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής του διαδρομής στο Justice League. Αυτό ήταν κάτι που είχα δημιουργήσει σε μια ακόμη σύμβαση καθώς και επιλέξαμε εδώ. Δεν μπορούσα να περιμένω να δω τι είχε κάνει. Όταν είδα το σχέδιο, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος. Ένα εκπληκτικό κομμάτι από έναν εξαιρετικά εξειδικευμένο και καλό άνθρωπο.

Στον περίπατό μας γύρω από το πάτωμα της σύμβασης, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε διαφορετική αίθουσα από πέρυσι, ανακάλυψα μερικά πράγματα. Πρώτον, ήταν πολύ πιο συμφόρηση από πέρυσι. Αυτό είναι ένα σπουδαίο πράγμα. Οι επίσημοι αριθμοί για το Σαββατοκύριακο ήταν υψηλότεροι απόΠέρυσι, είναι σίγουρα θετικό ότι η σύμβαση αυξάνεται. Επίσης, ανακάλυψα ότι φάνηκε να υπάρχουν λιγότεροι κόμικς από πέρυσι. Υποψιάζομαι ότι πρέπει να τελειώσει με την αλήθεια ότι υπήρχαν πολύ περισσότεροι επισκέπτες των μέσων ενημέρωσης από πέρυσι, οπότε τα χρήματα δαπανήθηκαν για αυτά που δαπανήθηκαν για τους κωμικούς δημιουργούς πέρυσι. Δεν δηλώνω ότι είναι υπέροχο ή κακό, αυτό είναι τόσο όσο το άτομο που πηγαίνει στη σύμβαση. Ωστόσο, αυτό δεν είναι να δηλώσει ότι δεν υπήρχαν πολλοί εξαιρετικοί κόμικς. Υπήρχαν τόσο καλά όσο είχα τη διασκέδαση ικανοποιώντας μερικούς από αυτούς.

Ένας προγραμματιστής με τον οποίο είχα μια μακρύτερη συνομιλία με τον Terry Moore (Strangers in Paradise, Echo). Μιλήσαμε για διαφορετικά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της νέας του σειράς, Rachel Rising. Φαίνεται πραγματικά υπέροχο, καθώς θα ακούσετε πολύ περισσότερα γι ‘αυτό σύντομα. Εάν πιστεύετε ότι αυτό είναι ένα βύσμα για μια επερχόμενη συνέντευξη, ίσως έχετε δίκιο ….

Είναι brak !! Η Leia δεν φαίνεται ευχαριστημένη.

Ένα άλλο πράγμα που ανακάλυψα ήταν ότι θα μπορούσατε να αγοράσετε σκούπες Quidditch, κορσέδες, μπλουζάκια, καθώς και να πάρετε ένα τατουάζ στην περιοχή του πωλητή. Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πωλούν κόμικς. Ναι, υπήρχαν μερικές όμως τόσο πολυάριθμες όσο βλέπετε συνήθως σε μια σύμβαση αυτού του μεγέθους. Εκτός από πολλά από αυτά δεν είχαν φθηνότερα, αντίγραφα επισκεπτών των παλιών κόμικς, κάτι που πηγαίνω. Σίγουρα, θα ήθελα να αποκτήσω θέματα υψηλής ποιότητας πίσω, ωστόσο όλα έρχονται κάτω από τα χρήματα. Εάν μπορώ να πάρω τρία κόμικς αντί για ένα, καταλαβαίνω ποια θα είναι η απόφασή μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπήρχαν πολύ περισσότεροι κωμικοί πωλητές εκεί (αν και άκουσα ότι μερικοί ήταν δυσαρεστημένοι στην παράσταση πέρυσι), ωστόσο, ελπίζω ότι αυτές οι τροποποιήσεις στο μέλλον. Ένας από τους λόγους για τους οποίους πηγαίνω σε συμβάσεις είναι να ανακαλύψω εκείνα τα κόμικς που δεν έχουν συλλεχθεί. Αυτή τη φορά, η αναζήτησή μου ήταν να ανακαλύψω την Dell Quick Draw McGraw Comics. Δεν ανακάλυψα ούτε ένα.

Μια γρήγορη στην άκρη. Εάν χρησιμοποιείτε ένα μεγαλύτερο κοστούμι ή ένα σακίδιο σε μια σύμβαση, παρακαλούμε να συνειδητοποιήσετε την πρόσθετη περιοχή που αναλαμβάνετε. Η Μαρία, όπως και εγώ, χτυπήθηκα μάλλον από ανθρώπους που προφανώς δεν αναγνώρισαν ότι η χρήση ενός σακιδίου πρόσθεσε ένα πόδι ή πολύ καλύτερα στην πλάτη τους. Όπως και αν κάνετε ακούσια να χτυπήσετε κάποιον με το κοστούμι ή το σακίδιο σας, ζητήστε συγγνώμη. Είναι απλώς τυπική ευγένεια. Πες σας ευχαριστώ.

7:00 μ.μ., όταν η αίθουσα συνεδριάσεων έκλεισε, ήρθε όλα σύντομα. Μια σημείωση σε οποιονδήποτε συνδέεται με το C2E2 που μπορεί να διαβάζει αυτό: Παρακαλώ αποκαλύψτε πότε πλησιάζει στο χρόνο κλεισίματος. Απλά κλείνοντας τα φώτα στις 7:00 δεν σας παρέχει χρόνο για να αγοράσετε αυτό το τελευταίο κόμικ ή δηλώστε ότι το τελευταίο αντίο. Εν πάση περιπτώσει, ήταν μια φανταστική (και εξαντλητική) ημέρα, καθώς ήμουν ευτυχής που πήγα. Η επίδειξη είχε βελτιωθεί σε όλο το περασμένο έτος, ωστόσο, όπως έχω σκηνοθετήσει έξω, υπάρχουν ακόμα μερικά πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν για να το βελτιωθεί. Ωστόσο, αυτή είναι μια αυξανόμενη παράσταση, καθώς αναμένω ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται.

Σας αφήνω με αυτό που είναι ίσως η πιο σουρεαλιστική εμπειρία που είχα ποτέ σε μια σύμβαση. Ήμουν ντυμένος τυπικά για τον εαυτό μου – μαύρα slacks, ένα πουκάμισο της Χαβάης, καθώς και ένα καπέλο του Παναμά. Περπατούσα πίσω στο πάτωμα της σύμβασης μετά το μεσημεριανό όταν ένας άντρας με χτύπησε για την ανάληψη καθώς και ρώτησε: “Είσαι cosplaying;”

Μου άρεσε από τότε που δεν ήμουν τόσο καλά όσο δεν είχα ιδέα ποιος πίστευε ότι ήμουν ντυμένος όπως. Έτσι, είπα μπερδεμένα, “Όχι”

“Ω,” απάντησε. “Φαίνεσαι ακριβώς όπως ο χαρακτήρας του Richard Attenborough στο Jurassic Park.”

Δεν περίμενα αυτό. Όχι σε ένα εκατομμύριο χρόνια.

“Λοιπόν, παρόλο που δεν είστε σε κοστούμι, θα ήταν εντάξει αν πήρα μια φωτογραφία μαζί σας;”

Είπα ότι ήταν μια χαρά, καθώς έβγαζε τη φωτογραφία, κάποιος περπάτησε στο παρελθόν καθώς φώναξε “Καλώς ήλθατε στο Jurassic Park!”

Και παίρνει ακόμη πιο περίεργο. Ως Μαρία, καθώς περπατούσα στην ράμπα στάθμευσης αυτοκινήτων στο τέλος της ημέρας, κάποιος ήρθε τόσο πολύ όσο και εγώ, όπως είπε: “Μοιάζεις με τον John Hammond από το Jurassic Park”.

Έτσι προφανώς μοιάζω με έναν χαρακτήρα σε μια ταινία χωρίς να προσπαθώ. Προσωπικά, δεν το βλέπω. Τι νομίζετε;

Richard Attenborough στο Jurassic Park

Μου. Ή ο Richard Attenborough στο Jurassic Park. Εσύ αποφασίζεις.

Τώρα, πηγαίνετε να ελέγξετε ένα κόμικ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.