Thor: Love and Thunder & ο επικείμενος αποπληθωρισμός FMV

Thor: Η αγάπη και ο Thunder έφτασαν και αυτό θα πρέπει να σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους για εκείνους τους φουσκωμένους FMVs. Καθώς η διαφημιστική εκστρατεία φτάνει στο αποκορύφωμά της, πού αφήνει τα πιο δημοφιλή πλήκτρα Thor 4; Προειδοποίηση: Spoilers.

Αγοραστές, ήρθε η ώρα να παρουσιάσουν υπομονή. Ο κύκλος ταινιών Marvel είναι σε πλήρη ισχύ και οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμοι πριν οι τιμές αρχίσουν να μειώνονται. Το βλέπουμε με σχεδόν κάθε έργο MCU, είτε στην ασημένια οθόνη είτε στην Disney+. Η κατασκευή στην πρεμιέρα έχει το τρένο Hype με πλήρη ταχύτητα. Καθώς οι νέοι φουσκώνουν, οι συλλέκτες προχωρούν στο επόμενο μεγάλο πράγμα. Μέσα σε περίπου ένα μήνα, αυτές οι αξίες βλέπουν μια απότομη πτώση.

Με αυτό κατά νου, ας δούμε τις τρέχουσες δίκαιες αγοραίες αξίες για τρεις από τις πιο δημοφιλείς κλειδιά αγάπης και Thunder, καθώς τα ακροατήρια γιορτάζουν τα μάτια τους στην τελευταία περιπέτεια του Thor.

Thor #1 (2014)

Προχωρώντας στο αρχικό Σαββατοκύριακο του Thor 4, αυτό το ζήτημα είχε θέσει την αγορά στη φωτιά. Ενώ η θεά του Thunder δεν εμφανίζεται μέχρι το τέλος του θέματος, ο Thor της Jane Foster είναι έτοιμος στο εξώφυλλο και αυτό είναι αρκετά καλό για τους περισσότερους συλλέκτες και επενδυτές.

Δεδομένου ότι ο Kevin Feige την ανακοίνωσε για πρώτη φορά για αγάπη και βροντή, αυτό το ζήτημα ήταν κόκκινο ζεστό. Οι τελευταίες 90 ημέρες έχουν δει το βαθμολογημένο 9,8 πωλούν για $ 695, και έχει κατά μέσο όρο $ 280 σε αυτό το διάστημα. Για τον περασμένο μήνα, το FMV ανήλθε στα 235,70 δολάρια. Την παραμονή της πρεμιέρας της ταινίας, έφερε $ 195.

Ναι, θα υπάρξει πτώση των τιμών στο εγγύς μέλλον, αλλά θα μπορούσαν να πάρουν ανελκυστήρα όταν θα δούμε τη Jane Foster. Όπως προβλέπεται στο “Θα πεθάνει ένας μεγάλος χαρακτήρας στο Thor 4;” Η Jane έκανε το ταξίδι της στη Valhalla. Ωστόσο, αναμένω ότι θα την δούμε ξανά, πιθανότατα ως αναστημένος Valkyrie ή ενδεχομένως στη θεά της για να φτιάξετε τη βροντή για άλλη μια φορά.

ΚΙ ΑΝ…? #10

Αν και ο Thor #1 μπορεί να είναι το πιο ζεστό κόμικ αυτή τη στιγμή, τι γίνεται αν …; Το #10 ήταν η κορυφαία επιλογή για τους συλλέκτες κατά τη διάρκεια μεγάλου μέρους της διαφημιστικής εκστρατείας. Αυτό το ζήτημα σηματοδότησε την πρώτη φορά που η Jane Foster ανυψώθηκε το Mjolnir. Παρά το γεγονός ότι είναι μια μη κανονική ιστορία από μια εναλλακτική πραγματικότητα, πολλοί αποκαλούσαν αυτή την πρώτη εμφάνιση της θεάς της Thunder. Στην πραγματικότητα, ήταν το ντεμπούτο του Thordis, ενός χαρακτήρα που δεν έχει δει από τότε. Ανεξάρτητα από αυτό, οι συλλέκτες και οι επενδυτές επέλεξαν αυτό ως την αγάπη τους και το Thunder Comic της επιλογής και είχε ως αποτέλεσμα πωλήσεις ρεκόρ.

Για τους τελευταίους τρεις μήνες, το 9,8 έχει κατά μέσο όρο σχεδόν $ 1.600. Οδηγώντας στην πρεμιέρα της ταινίας, ένα 9,4 που πωλήθηκε για $ 225. Είχε κερδίσει $ 320 κατά μέσο όρο, οπότε η πτώση μπορεί να έχει ήδη ξεκινήσει, τουλάχιστον σε αυτό το βαθμό.

Thor: God of Thunder #2

Οι Villains δεν τείνουν να διαρκούν πολύ σε ταινίες Marvel, και αυτό περιορίζει τις αξίες για αυτές τις κακές πρώτες εμφανίσεις. Ενώ οι περισσότεροι οπαδοί δεν περίμεναν να δουν περισσότερα gorr μετά την αγάπη και τον Thunder, υπήρχε αρκετός ενθουσιασμός για τον θεό κρεοπωλείο που κατευθύνεται στην ταινία. Με την κόρη του να επιβιώνει από τον Thor, μπορεί να τον δούμε ξανά σε μια αναδρομή, αλλά αυτό δεν θα είναι αρκετό για να κρατήσει τις φουσκωμένες τιμές για τον Thor: Got #2.

Όπως και τα άλλα κόμικς στη σημερινή λίστα, που παρήγαγαν κάποια στοιχεία πωλήσεων. Κατά το παρελθόν έτος, το 9,8 έχει τεθεί στο χείλος των $ 2K, αν και τα περισσότερα αντίγραφα που πωλούνται στο εύρος $ 400- $ 500. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, δύο πωλούνται για πάνω από $ 300 ανά τεμάχιο. Εν τω μεταξύ, το 9,6 εξακολουθούσε να πωλείται για $ 200 από τις 7 Ιουλίου, το οποίο είναι σύμφωνο με το πρόσφατο ιστορικό πωλήσεων.

Τι θα ακολουθήσει για τον Θεό Thunder;

Η σκηνή μετά την πίστωση, όπως πάντα, μας οδηγεί στο να πιστεύουμε ότι η αναμέτρηση Thor-Hercules είναι επικείμενη. Φυσικά, είναι ότι ο Δίας έχει διαφημιστεί για την ταινία για το παρελθόν έτος, οι συλλέκτες είδαν αυτό το ερχόμενο μίλια μακριά. Η πρόταση είναι ότι ο Herc θα είναι κακοποιός, αλλά δεν υπάρχει κανένας τρόπος που ο Marvel δεν τον κάνει ήρωα. Φαντάζομαι ότι θα δούμε τον πρίγκιπα της εξουσίας στο She-Hulk: δικηγόρος στο νόμο, και αυτό θα πρέπει να είναι η επίσημη εισαγωγή του πριν από τον Thor Square off.

Τι περισσότερο Thor: Love and Thunder κάλυψη;

Αντίδραση αγοράς – Thor: Trailer Love and Thunder 2

Thor: Love and Thunder – Keys Zeus

Θα δούμε ένα νέο Valkyrie στην αγάπη και τον Thunder;

*Οποιαδήποτε αντιληπτή επενδυτική συμβουλή είναι αυτή του Freelance Blogger και δεν αντιπροσωπεύει συμβουλές για λογαριασμό της Gocollect.

Μοιραστείτε αυτό:
Μερίδιο

Ερυθρός
Κελάδημα

LinkedIn
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Pinterest2

Facebook
Τσέπη

Whatsapp

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Coldest Comics 6/23: Ευχαριστώ, Multiverse της τρέλας. Αυτά τα πλήκτρα Multiverse των Madness χτυπήθηκαν σκληρά αυτή την εβδομάδα, καθώς οι πρώτες εμφανίσεις του Illuminati και της Αμερικής Chavez έπεσαν στο δρόμο. Εδώ είναι μια ματιά στα πιο κρύα κόμικς των τελευταίων 30 ημερών. Το μηχάνημα Marvel Hype δίνει και η μηχανή διαφημισμού απομακρύνεται. Μόλις η συγκίνηση του…
23 Ιουνίου 2022in “κόμικς”

Αντίδραση στην αγορά – Thor: Trailer Love and Thunder 2Το δεύτερο τρέιλερ για Thor: Η αγάπη και ο Thunder έπεσαν την Τρίτη 24 Μαΐου, δίνοντάς μας κάποια εκτεταμένη ματιά σε βασικούς χαρακτήρες της ταινίας. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς αντέδρασε η αγορά. Gorr The God Butcher μετά από πολλή πρόβλεψη, το δεύτερο τρέιλερ για Thor Love και Thunder έδειξε τελικά…
1 Ιουνίου 2022innull

Leave a Reply

Your email address will not be published.