Beauology 101: Διαφοροποίηση ή πεθαίνει

Αυτή η δημοσίευση κατατίθεται στο πλαίσιο:

Αρχική σελίδα Σελίδα,
Συνεντεύξεις καθώς και στήλες

Beau Smith. “Δεν είμαι θυμωμένος. Ελα αγκάλιασε με!”

από τον αγαπημένο Σμιθ

Δηλώνουν ότι όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Η ανησυχία μου είναι: “Τι γίνεται με τα κωμικά βιβλία;”

Στην κατάσταση των κωμικών βιβλίων μιλάμε πραγματικά για αρκετές πιθανότητες, ωστόσο αυτό είναι εντάξει. Στην ψυχαγωγία, ισχύει.

Όντας συγγραφέας καθώς και σκηνοθέτης διαφημίσεων κόμικς, δεν υπάρχει μια εβδομάδα που περνάει όταν αυτή η ανησυχία δεν ζητείται:

“Γιατί δεν υπάρχουν περισσότερα/κανένα δυτικό, πόλεμο, ρομαντισμό, έγκλημα, επιστημονική φαντασία, χιούμορ, περιπέτεια ή γεμίσματα σε κωμικά βιβλία;”

Μερικοί προσπαθούν να δώσουν την απάντηση: “Λοιπόν, δεν πωλούν.”

Ως 25χρονος διευθυντής διαφήμισης μπορώ να σας πω, αυτή η απάντηση δεν το κόβει. Αυτή είναι η απάντηση που κάποιος που ρίχνει μια ματιά στη βραχυπρόθεσμη φωτογραφία σας παρέχει. Δεν ρίχνουν μια ματιά στο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Για να αυξηθεί πραγματικά η αγορά μας, απαιτείται να διαφοροποιήσουμε το προϊόν μας. Ναι, έχουμε μερικά από τα προαναφερθέντα είδη, ωστόσο δεν έχουμε αρκετό. Έχουμε πολύ περισσότερα από επαρκή βιβλία υπερήρωα, τα οποία μου αρέσει, ωστόσο, καθώς απολαμβάνω ένα μεγάλο cheeseburger, δεν τα τρώω κάθε μέρα. Οι εκδότες θα χτυπήσουν ότι δεν είναι στην εταιρεία να χάσουν χρήματα καθώς και ότι δεν είναι φιλανθρωπία. Αυτό είναι εξαιρετικά αληθινό, ωστόσο είναι επίσης εδώ για να κερδίσουν χρήματα καθώς και να διευρύνουν την ικανότητά τους να κάνουν ακόμα περισσότερα χρήματα με το εξαιρετικά καλύτερο προϊόν που μπορούν να παράγουν. Αυτό δεν είναι φτωχό.

Βαθιά θάλασσα – σκούρα equine κόμικς

Για να διευρύνουν την εταιρεία τους, απαιτούν να έχουν κάτι για όλους, ή τουλάχιστον να έρχονται όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό. Εάν είστε ένας εξειδικευμένος εκδότης, τότε ωραία, να είναι ο καλύτερος για να προμηθεύετε αυτό το μικρό μέρος της αγοράς για το οποίο δημιουργείτε. Ωστόσο, αν είστε μεγάλος εκδότης, τότε εισάγετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην προωθήσετε μόνο μόνο για την άμεση αγορά, δοκιμάστε καθώς και να χτυπήσετε κάθε σπίτι που μπορείτε, να οδηγήσετε αυτούς τους ανθρώπους στα κωμικά καταστήματα άμεσης αγοράς, να χρησιμοποιήσετε τον ιστό για να βελτιώσετε τα βιβλία σας με διαφορετικά είδη. Αν είχα απεριόριστη περιοχή καθώς και χρόνο θα μπορούσα να συνεχίσω για χιλιάδες, καθώς και αμέτρητα λόγια για να συζητήσω αυτό το μονοπάτι καθώς και το ταξίδι μεγάλου μήκους, ωστόσο δεν το κάνω, οπότε δεν θα το κάνω. (Εκτός αυτού, αυτό θα κοστίσει. Δεν είμαι ούτε φιλανθρωπία.)

Αποικίστηκε #1 δημοσίευση IDW

Αν έπρεπε να επιλέξω ποιοι εκδότες πίστευα ότι έκαναν ένα εξαιρετικό έργο σε μικρότερη κλίμακα για αυτό που μιλώ, IDW Publishing, Boom! Τα στούντιο καθώς και τα σκούρα κόμικς των ιπποειδών επικεφαλής της λίστας. Με μικρότερο, υπονοώ ότι δεν έχουν την τεράστια επιχειρηματική υποστήριξη του Marvel καθώς και των DC Comics. Αυτοί οι εκδότες είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό, τι απαιτούν να κάνουν για να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχουν μόνο ιδιοκτησίες με άδεια χρήσης, ωστόσο οι προγραμματιστές, ιστορικοί, καθώς και πολυάριθμα είδη για το κοινό να αγοράσει. Είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν νέες έννοιες καθώς και χώρους για να βγάλουν τη λέξη, καθώς και χρήματα, καθώς και επισκέπτες στην άμεση αγορά εκτός από τη μαζική αγορά.

Κίνδυνος αυτοκτονίας! Στούντιο

Τεχνολογία καθώς και τη μέθοδο που λαμβάνουμε σε τροποποιήσεις οικιακής ψυχαγωγίας όχι μόνο κάθε μέρα, ωστόσο κάθε ώρα. Καλύτερα τώρα δεν υπάρχουν όρια σε ό, τι μπορεί να επιχειρηθεί για να πάρει κόμικς, όλα τα είδη των κόμικς, διαθέσιμα καθώς και στα χέρια των ανθρώπων καθώς και των συσκευών τους. Κρίμα σε οποιοδήποτε είδος εκδότη που δεν έχει επαρκή επιθετικότητα κόκκινου κρέατος για να διατεθεί καθώς και να πάρει ένα μεγάλο, αιματηρό δάγκωμα από την ανάπτυξη καθώς και τα έσοδα.

“Οι ίδιοι ήρωες, ακριβώς η ίδια έκφραση, μήνας μετά από μήνα.”

Η εντελώς δωρεάν και προσωπική μου σύσταση για το Marvel καθώς και για τα κόμικς DC για τα κόμικς Superhero: αν αυτό το είδος είναι η ναυαρχίδα σας, μεγάλη, απλά μην το κάνετε άγκυρα. Κάθε ιστορία υπερήρωα καθώς και χαρακτήρας δεν χρειάζεται να είναι ξινή και καταθλιπτική. Οι χαρακτήρες σας μπορούν να είναι συμπαθητικοί, αφού αυτό είναι που θα φέρει νέους επισκέπτες καθώς και να κρατήσει τους παλιούς αναγνώστες. Εάν δεν έχετε συναρπαστικούς χαρακτήρες που οι επισκέπτες μπορούν να συσχετιστούν λίγο, τότε κάθε γαλαξιακή, γη σπασμένη περίσταση που τους βάζετε δεν πρόκειται να έχει σημασία. Εάν οι επισκέπτες δεν τους αρέσουν οι φανταστικοί χαρακτήρες, τότε δεν τους νοιάζει αν πεθάνουν. Εάν συμβεί αυτό, τότε η ιστορία σας είναι νεκρή. Εάν συμβεί και πάνω, τότε η εταιρεία σας είναι νεκρή. Δεν το θέλεις. Κανένας από εμάς δεν το κάνει. Είναι σκοτεινό εδώ, ενεργοποιήστε μερικά φώτα.

“Hulk Happy.” Τέχνη του Evan Shaner

Εάν οι υπερήρωες σας δεν σπάνε ένα χαμόγελο, γελώντας, έχοντας μια μέρα μακριά, τότε δεν έχετε τίποτα, ωστόσο, πολύ μυθοπλασία, καθώς δεν το υπονοώ με έναν πολύ τρόπο. Πάρτε μια σελίδα από αυτό που έκαναν οι ταινίες με τους εκδηκητές καθώς και με τον Iron Man, κάνουν αυτούς τους χαρακτήρες συμπαθητικούς.

Τα πράγματα αλλάζουν. Οι επισκέπτες σας δεν είναι dopes. Διασκεδάστε τους για μεγάλη απόσταση.

Διαφοροποιήστε ή πεθαίνετε στις υδρορροές του πάνελ … την επιλογή σας.

Beau Smith

Το Flying Fist Ranch

www.flyingfistranch.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.